A12 Taxi Zoetermeer

Diensten

Gecertificeerde chauffeurs
Betalen met PIN, contant of creditcard
Schone luxe auto's
Direct een taxi boeken

Taxidiensten

A12 Taxi Zoetermeer biedt verschillende taxidiensten aan, voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Onze diensten omvatten vele vormen van vervoer, te denken aan straattaxi, zorg-, luchthaven, zakelijk, V.I.P.- en horecavervoer.

Service

Allround vakmanschap, jarenlange ervaring en klantgerichte service.

Veilig vervoer, nette en schone auto's en stipt op tijd, dat is waar we voor staan.
Van en naar verschillende vliegvelden. Niet alleen Schiphol of Rotterdam The Hague Airport, maar ook naar tal van binnen- en buitenlandse vliegvelden, zoals Eindhoven, Brussel, Dusseldorf en andere vliegvelden.
Van en naar het ziekenhuis, voor een behandeling of ziekenbezoek. Taxi A12 Zoetermeer is uw partner en brengt u graag van en naar het ziekenhuis of andere zorginstellingen.
Wij zijn u van dienst. Uiteraard is het mogelijk om op rekening te rijden, ideaal als uw medewerkers regelmatig de taxi nemen.
A12 Taxi Zoetermeer is het perfecte einde of begin van uw gezellige uitgaansavond. We zijn bekend met de meeste populaire uitgaansgelegenheden in de regio Haaglanden.

Airportservice

Ga je op vakantie of op zakenreis en heb je vervoer naar het vliegveld nodig? A12 Taxi Zoetermeer staat altijd voor je klaar! Zo kan je zonder zorgen op reis gaan. Druk voor de huidige tarieven op de knop hieronder.

Image
Image

Zakelijk vervoer

Heb je een taxi nodig voor zakelijk gebruik? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie over zakelijk vervoer.

Zorgvervoer

Van en naar het ziekenhuis, voor een behandeling of ziekenbezoek. A12 Taxi Zoetermeer is uw partner en brengt u graag van en naar het ziekenhuis of andere zorginstellingen.

Image
Image

Horecavervoer

A12 Taxi Zoetermeer is het perfecte einde of begin van uw gezellige uitgaansavond. We zijn bekend met de meeste populaire uitgaansgelegenheden in de regio Haaglanden.

Bel ons om direct een taxi te boeken

Je krijgt direct een chauffeur aan de lijn

A12 Taxi Zoetermeer